Uncategorized

Maxime van Dalen werkt hard aan revalidatie

Maxime van Dalen werkt hard aan revalidatie

In aanloop naar het EK, vlak na de zo succesvol verlopen Canada Cup, raakte eerste honkvrouw van Team Kingdom of the Netherlands zwaar geblesseerd aan haar knie. Een gescheurde kruisband betekende een streep door het EK, waar zij zo gebrand was om met haar team weer Europees Kampioen te worden, en de rest van het seizoen.

Een lange en zware revalidatie van 9-12 maanden stond haar te wachten, waar zij inmiddels middenin zit. Maxime vertelt in een video op Honkbalsoftbal.tv over het moment waarop zij geblesseerd raakte, de emotionele periode die daarop volgde en haar revalidatie. Een indrukwekkend interview, waarvan je hieronder al een deel kunt bekijken.

Het volledige interview, geproduceerd door Louie Jay Sienders, bekijk je hier.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Uncategorized