Softbal

Eva Voortman valt in de prijzen tijdens het Amsterdamse Sportgala

Foto: Topsport Amsterdam

Eva Voortman valt in de prijzen tijdens het Amsterdamse Sportgala

Eva Voortman, pitcher van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch, kreeg tijdens het Sportgala van Amsterdam de Paulien van Deutekom Award uitgereikt.

Sinds 2019 wordt bij het Sportgala van Amsterdam de Paulien van Deutekom Award uitgereikt.  

De Paulien van Deutekom Award is een prijs ter ere van de in 2019 overleden schaatsster en medewerkster van Topsport Amsterdam. De prijs wordt uitgereikt aan een topsporter die het afgelopen jaar een bijzondere persoonlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dit jaar ging de Award dus naar Eva Voortman, die na een zware revalidatie terugkeerde op het hoogste niveau. “Het revalidatietraject is niet alleen een traject geweest van fysiek herstel, maar ook zeker van persoonlijke ontwikkeling. Het heeft haar nieuwe inzichten gegeven en een extra intrinsieke motivatie. Mede door haar goede performance heeft het Koninkrijksteam goud gewonnen op het EK.”, aldus Topsport Amsterdam op haar website.

Voortman werd tijdens het EK uitgeroepen tot MVP en komt in Amsterdam voor deze prijs in aanmerking omdat zij, hoewel zij voor het Rotterdamse Neptunus speelt, met het Koninkrijksteam dagelijks traint in het Topsportcentrum van Amsterdam.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal