ECC 2023

Baseball European Champions Cup 2023

Baseball European Champions Cup 2023

Deze zomer wordt in Bussum en Amsterdam de European Champions Cup georganiseerd. HCAW en Amsterdam Pirates gaan hierin op jacht naar de Europese titel voor clubteams en jij kunt erbij zijn om de beste honkballers van Europa van 6 tot 10 juni van dichtbij in actie te zien.

Naast landskampioen HCAW (Groep B) en de nummer één van de reguliere competitie van de Honkbal Hoofdklasse Amsterdam Pirates (Groep A) doen nog zes Europese topteams mee: Parma, Draci Brno en Untouchables Paderborner in Groep A en Bonn Capitals, Arrows Ostrava en de Rouen Huskies in Groep B.

Er is deze zomer in Nederland geen Honkbalweek Haarlem en geen World Port Tournament, dus de European Champions Cup is dé kans om Europees tophonkbal in eigen land te bekijken.

Handige links

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in ECC 2023