Honkbal

VIDEO: Leer de Palacios broers kennen

VIDEO: Leer de Palacios broers kennen

Tijdens de Kingdom Series maakten de broers Josh en Richie Palacios voor het eerst onderdeel uit van Team Kingdom of the Netherlands. De honkbalbroers uit het Brooklyn van de toenmalige Brooklyn Dodgers en Jackie Robinson introduceren elkaar aan de honkbalfans uit het Koninkrijk.

Op Curaçao namen wij Josh en Richie mee naar BKLYN, een bekende gastrobar uit Curaçao vernoemd naar het stadsdeel van New York, waar de Palacios broers opgroeiden. De naam en uitstraling van de bar op het eiland waar hun moeder en oma vandaan komen, maakte dat de mannen zich direct thuis voelden. Openlijk vertelden zij over hoe het was om op te groeien in het honkbalgekke Brooklyn, over hun link met het Koninkrijk der Nederlanden en hoe zij vroeger alle wedstrijden van het Koninkrijksteam op eerdere edities van de World Baseball Classic bekeken.

In deel één van het uitgebreide interview vroegen wij ze bovendien om elkaar te introduceren en dat leverde een duidelijk beeld op van de honkballers Josh en Richie Palacios. Bekijk deel één nu op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal