Honkbal

Dwayne Kemp: “We zijn echt één grote familie”

Foto: Renata Jansen

Dwayne Kemp: “We zijn echt één grote familie”

Dwayne Kemp maakt al sinds 2009 onderdeel uit van Team Kingdom of the Netherlands en mag dus met recht een veteraan genoemd worden. Tijdens de Kingdom Series hebben wij hem geinterviewd en hij kan als geen ander vertellen over de kernwaarden en de kracht van het Koninkrijksteam.

Zijn vader Adonis speelde al voor het nationale team en Dwayne is dus een echte ‘legacy kid’. De winning legacy zit in zijn bloed en werd hem bovendien nog eens ingepeperd door de veteranen van het zo succesvolle Koninkrijksteam.

Nu hij zelf zo’n veteraan is, meer dan 100 interlands heeft hij achter zijn naam, geeft hij die waardevolle lessen door aan de nieuwe talenten. Welke lessen dat zijn, wat Kemp nog drijft en ook wat de kracht van het Koninkrijksteam is vertelt hij in een uitgebreid interview op Honkbalsoftbal.tv.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal