Honkbal

MLB maakt vanavond alle rosters voor WBC bekend in live show

MLB maakt vanavond alle rosters voor WBC bekend in live show

Over iets minder dan een maand gaat de vijfde editie van de World Baseball Classic van start. Major League Baseball zorgt vanavond met een live show voor een mooie kick-off op weg naar het grootste honkbaltoernooi ter wereld. In deze live show, op het eigen MLB Network, worden alle selecties van de deelnemende landen bekendgemaakt.

De show begint om 00.00 uur Nederlandse tijd (6.00 PM ET) en is voor internationale volgers te zien op MLB.com. Lig je tegen die tijd op één oor? Dan lees je morgenochtend uiteraard alles over de selectie van Team Kingdom of the Netherlands voor de World Baseball Classic op Honkbalsoftbal.nl!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal