Honkbal

Koninkrijksteam bereidt zich in Arizona voor op World Baseball Classic

Foto: Phrake Photography

Koninkrijksteam bereidt zich in Arizona voor op World Baseball Classic

Het laatste deel van de voorbereiding van Team Kingdom of the Netherlands voor de World Baseball Classic is op zaterdag in Arizona begonnen. Op het complex van de Colorado Rockies in Scottsdale speelt het Koninkrijksteam de komende anderhalve week vijf oefenwedstrijden en wordt er op de tussenliggende dagen getraind.

Dat er op het veld van de Rockies getraind kan worden, heeft te maken met het feit dat bondscoach Hensley Meulens daar sinds dit seizoen de hitting coach is. Meulens maakt lange dagen, want nadat hij vanaf ’s ochtends vroeg met de Rockies getraind heeft en coaching meetings gehad heeft, sluit hij in de middag aan bij het Koninkrijksteam.

Over het programma van het Koninkrijksteam, het prachtige complex van de Rockies en de selectie van Oranje in Arizona vertelt Meulens in een interview op Honkbalsoftbal.tv.

Op zondag speelt Team Kingdom of the Netherlands de eerste oefenwedstrijd. Om 14.00 uur lokale tijd (22.00 uur Nederlandse tijd) zijn dan de Hanwha Eagles de tegenstander. Een verslag van deze wedstrijd lees je uiteraard op Honkbalsoftbal.nl

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal