Honkbal

ESPN zendt alle WBC wedstrijden van Koninkrijksteam uit

ESPN zendt alle WBC wedstrijden van Koninkrijksteam uit

De wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands zullen tijdens de World Baseball Classic in Nederland te zien zijn op ESPN. ‘The Worldwide Leader In Sports’ heeft de uitzendrechten voor de Nederlandse markt verworven en zal de eerste drie wedstrijden zelfs uitzenden op het open kanaal ESPN1.

ESPN heeft in Nederland ook de rechten voor Major League Baseball en zendt elke week een aantal wedstrijden uit met Nederlands commentaar. Onder de commentatoren zitten onder anderen oud-internationals Charles Urbanus en Tom Stuifbergen.

Welke crews van commentatoren op de wedstrijden van het Koninkrijksteam worden gezet, is nog niet duidelijk, maar de wedstrijden zullen in elk geval met Nederlands commentaar uitgezonden worden.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal