Honkbal

Hall of Famer Blyleven spreekt zijn pitchers toe: “Het is een eer om weer jullie coach te zijn”

Hall of Famer Blyleven spreekt zijn pitchers toe: “Het is een eer om weer jullie coach te zijn”

De in Zeist geboren Bert Blyleven is ook tijdens deze editie van de World Baseball Classic de pitching coach van Team Kingdom of the Netherlands. De Hall of Fame pitcher, die in de top 5 van de meeste strikeouts aller tijden staat in Major League Baseball, sprak in Arizona zijn pitchers toe aan het begin van het trainingskamp.

Hij startte zijn speech door te zeggen dat hij het een eer vindt opnieuw de pitching coach van Team Kingdom of the Netherlands te zijn. Een rol die hij in het verleden ook al vervulde op verschillende edities van de World Baseball Classic en ook tijdens de Premier12 van 2019.

De volledige speech van de voormalig Twins pitcher en commentator zie je op Honkbalsoftbal.tv.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal