Honkbal

Koninkrijksteam speelt thuiswedstrijden in pinstripes

Koninkrijksteam speelt thuiswedstrijden in pinstripes

De honkballers van Team Kingdom of the Netherlands spelen tijdens de World Baseball Classic in een nieuw thuisshirt. Merchandise en Apparel Partner M Sports heeft een shirt met blauwe pinstripes ontworpen.

De pinstripe is een klassieke look, die in het honkbal wordt gedragen door veel bekende teams, zoals de New York Yankees, de Philadelphia Phillies, de New York Mets, verschillende grote college teams en in Nederland ook Neptunus.

Tijdens de World Baseball Classic zal het Koninkrijksteam voor het eerst sinds de Olympische Spelen van Sydney in 2000 weer de strepen dragen. Het team van dat jaar staat nog altijd bekend om de legendarische overwinning op Cuba. De Cubanen zijn tijdens de World Baseball Classic de eerste tegenstander van het Koninkrijksteam op 8 maart.

Op de website van M Sports kun je de merchandise van Team Kingdom of the Netherlands kopen. Natuurlijk is ook het shirt met de pinstripes te koop!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal