Honkbal

Andruw Jones opgenomen in Georgia Sports Hall of Fame

Andruw Jones omringd door de crew die een documentaire over hem maakt

Andruw Jones opgenomen in Georgia Sports Hall of Fame

In Atlanta is Andruw Jones op zaterdag toegetreden tot de Georgia Hall of Fame. De huidige bench coach van Team Kingdom of the Netherlands heeft speciaal voor deze gelegenheid het trainingskamp van het team in Arizona tijdelijk verlaten om bij deze plechtigheid aanwezig te zijn.

Jones is woonachtig in Georgia en speelde in deze staat twaalf seizoenen voor de Atlanta Braves, waarin hij vijf keer All-Star was en tien Gold Gloves op rij won. Jones was één van de grote sterren in een periode waarin de Braves de National League Eastern Division domineerden. Samen met Chipper Jones en pitchers Greg Maddux, Tom Glavine en John Smoltz was Andruw in die periode het gezicht van de Braves.

Al deze mannen maken al onderdeel uit van de National Baseball Hall of Fame. Jones is nu toegetreden tot de Atlanta Braves Hall of Fame en de Georgia Sports Hall of Fame. Next stop: Cooperstown!

Samen met Andruw Jones traden onder meer voormalig Braves president Stan Kasten en Georgia Tech quarterback Shawn Jones toe to the Georgia Sports Hall of Fame.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal