Honkbal

Een dag in het Spring Training leven van Hensley Meulens

Een dag in het Spring Training leven van Hensley Meulens

Hensley Meulens vervult tijdens Spring Training een dubbelrol. In de ochtenden werkt hij voor de Rockies en in de middagen is hij bij Team Kingdom of the Netherlands. Wij volgden hem een dag als hitting coach van de Colorado Rockies bij de eerste thuiswedstrijd van Spring Training.

Meulens werkt vroeg in de ochtend met slagmensen in de cages en op de bijvelden, voordat de wedstrijd begint. Na afloop van zijn wedstrijd, zorgt hij dat hij zo snel mogelijk weer naar het veld komt waar het Koninkrijksteam traint of speelt.

Wij spraken onder meer speler Cole Tucker en Rockies manager Bud Black over ‘Bam Bam’ en opvallend is hoe iedereen ontzettend postief is over de hitting coach.

Bekijk nu de volledige video op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal