Slowpitch

Try-outs voor Slowpitch Koninkrijksteams

Try-outs voor Slowpitch Koninkrijksteams

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en daarmee begint uiteraard ook weer een zomer vol internationale toernooien, waar verschillende Koninkrijksteams aan deelnemen. Zo ook de nationale slowpitch teams en deze teams gebruiken de maand april om nieuwe talenten te scouten tijdens verschillende try-outs.

De bedoeling van de try-outs is om met voorlopige selecties naar een toernooi toe te werken. Zowel de mannen, de vrouwen en het COED team doen in juni mee aan een groot toernooi in Antwerpen, waar onder meer een aantal interlands gespeeld worden tegen Groot-Brittannië, Duitsland en België. Tussen de try-outs in april en dit toernooi in juni, staat nog een aantal trainingen ingepland.

Op het internationale programma staan zeer waarschijnlijk voor het COED team dit jaar nog de World Series in Londen en het WK, dat nog officieel aangekondigd moet worden.

Zou jij met één van deze teams mee willen spelen? Meld je dan aan voor één van onderstaande try-outs via een e-mail naar teamkingdomnl@gmail.com.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Slowpitch