HB Hoofdklasse

RCH versterkt selectie met international Juan Carlos Sulbaran

Foto: Louie Jay Sienders

RCH versterkt selectie met international Juan Carlos Sulbaran

Vlak voor aanvang van het nieuw Hoofdklasseseizoen heeft RCH zich versterkt met Team Kingdom of the Netherlands reliever Juan Carlos Sulbaran. Sulbaran gooide vorig seizoen voor Curaçao Neptunus, maar maakte geen onderdeel uit van de selectie voor 2023, waarin hij voor het grootste deel zal spelen voor de Lexington Counter Clocks in de Atlantic League.

Voordat Sulbaran vertrekt naar Amerika om in de Independent League, zal hij in de Hoofdklasse nog een aantal starts maken voor RCH, dat eerder deze maand ook al bekendmaakte dat Curaçaoënaar Chris Koeiman in Heemstede gaat spelen in 2023.

Sulbaran traint al mee met de selectie van debuterende hoofdcoach Joshua Zara. Hij maakte zijn eerste heuveloptreden voor RCH vorig weekend al in een oefenwedstrijd tegen Hoofddorp Pioniers.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse