Honkbal

Sponsored: Wie kent Curaçao beter? De Arubanen of de Nederlanders van het Koninkrijksteam?

Sponsored: Wie kent Curaçao beter? De Arubanen of de Nederlanders van het Koninkrijksteam?

Tijdens de World Baseball Classic was het Curaçao Tourist Board partner van Team Kingdom of the Netherlands. Als onderdeel van dit partnership ging quizmaster Juremi Profar op zoek naar het antwoord op de vraag: wie kent Curaçao beter? De Arubaanse internationals van het Koninkrijksteam of de Nederlandse internationals?

Wat is de hoogste berg op Curaçao? Wat is de grootste buurt op Curaçao? Wie was de eerste Major Leaguer uit Curaçao? En welk wild dier komt het meeste voor op Curaçao? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer andere vragen komt voorbij in de quiz.

De belangrijkste conclusie? Voor Juremi Profar is er na zijn profloopbaan nog een loopbaan als quizmaster weggelegd. BING BONG!

Bekijk de volledige video op Honkbalsoftbal.tv.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal