EC Heren 2023

Olympia Haarlem, DVH en Vennep Flyers organiseren European Super Cup voor heren

Olympia Haarlem, DVH en Vennep Flyers organiseren European Super Cup voor heren

De WBSC Europe heeft de organisatie van de European Super Cup voor herensoftbal toegewezen aan drie Nederlandse verenigingen. De Super Cup wordt van 28 augustus tot en met 2 september georganiseerd op de velden van landskampioen Olympia Haarlem, DVH en Vennep Flyers.

De drie teams dienden een gezamenlijk bid in en kregen de organisatie van het toernooi, waaraan 21 teams deelneemt, toegewezen door de WBSC Europe. Het is het tweede grote Europese toernooi dat deze zomer in Nederland georganiseerd wordt, want eerder al werd bekend dat ook de Europa Cup honkbal in juni in Bussum en Amsterdam wordt gespeeld op de velden van HCAW en Amsterdam Pirates.

Er komt dus een zomer vol tophonkbal en topsoftbal aan op de Nederlandse velden, die al begint met het Zuiderslot Tournament op 27, 28 en 29 mei in Zeist.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EC Heren 2023