Slowpitch

Hensley Jandroep nieuwe bondscoach Slowpitch mannen

Hensley Jandroep nieuwe bondscoach Slowpitch mannen

Team Kingdom of the Netherlands Men’s Slowpitch heeft een nieuwe bondscoach. Hensley Jandroep gaat met het Koninkrijksteam de komende jaren op jacht naar de Europese titel.

Jandroep volgt de vertrokken Etienne Meijer op, die dit jaar aan het roer staat bij DSS/Kinheim in de Honkbal Hoofdklasse. Jandroep kan bouwen op ervaring als speler op Curaçao en als coach bij onder meer de vereniging Het Zeeuwse Honk, waar onder meer zijn zoons Bayron Cornelisse (voormalig honkbalinternational) en Dorian Lippens (jeugdinternational) de vruchten van plukten.

In de technische staf krijgt hij zeer luxe ondersteuning van recordinternational honkbal Raily Legito en Anthony Hooi, terwijl Patty Springer en Jeanmary Jandroep de taken van teammanagement op zich nemen.

In aanloop naar het Europees Kampioenschap 2024 zal Jandroep zich via try-outs, oefenwedstrijden in Antwerpen en mogelijk op de Amerikaanse legerbasis Ramstein in Duitsland focussen op het vormen van een nieuwe, stevige basis om een gooi te doen naar de Europese titel.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Slowpitch