Honkbal

Ray-Patrick Didder tekent bij de San Diego Padres

Foto: Louie Jay Sienders

Ray-Patrick Didder tekent bij de San Diego Padres

Een aantal spelers die met Team Kingdom of the Netherlands deelnam aan de World Baseball Classic is nog altijd free agent. Ray-Patrick Didder hoort niet meer bij deze groep. De Arubaanse utility player tekende dit weekend een contract bij de San Diego Padres, waar ook Xander Bogaerts sinds dit seizoen speelt.

Didder speelde vorig seizoen voor de Miami Marlins in Double-A en Triple-A en heeft zich op zondag gemeld in Arizona bij de ACL Padres, het rookie team van de organisatie. Dat team is nog in voorbereiding op het seizoen en daar kan hij nog de benodigde Spring Training wedstrijden spelen voordat hij zich uiteindelijk mag gaan melden bij een team op hoger niveau. Dat zal ook dit seizoen waarschijnlijk weer Double-A of Triple-A worden.

Didder, wiens vader ook profhonkballer was in de organisatie van de Yankees, jaagt nog altijd op zijn debuut in de Major League. Als dat dit jaar lukt, wordt hij na Xander Bogaerts en Jurickson Profar, de derde speler uit het Koninkrijk die op het hoogste niveau uitkomt voor de Padres.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal