Europa Cups Dames 2023

ROEF! organiseert European Cup Winners Cup

ROEF! organiseert European Cup Winners Cup

Nadat eerder al bekend werd dat HCAW en Amsterdam Pirates op Nederlandse bodem een Europa Cup Honkbaltoernooi organiseren, heeft ROEF! bekendgemaakt dat de European Cup Winners Cup voor softbaldames deze zomer in Moergestel wordt georganiseerd. Veel Europees tophonkbal en topsoftbal in Nederland in 2023.

Het toernooi wordt gespeeld van 21 tot en met 26 augustus en ROEF! is de enige Nederlandse deelnemer aan het toernooi. Landskampioen Olympia Haarlem en runner up Tex Town Tigers spelen gelijktijdig de European Premiere Cup in Saronno in Italië.

ROEF! neemt het in eigen huis deze zomer op tegen de Britse Barbarians, de Challengers uit Zurich, Zwitserland, de Crazy Chicklets uit Oostenrijk, de Medvednica Mrk Medvedi uit Kroatië, de Thunderbirds uit Israël, de Sofia Blues uit Bulgarije en de Titans uit Botswana, die over komen vliegen vanuit het zuiden van Afrika en via een wild card mee mogen doen aan het toernooi.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. Heb je tijd en interesse? Neem dan contact op via: vrijwilligers.europacup@gmail.com.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Europa Cups Dames 2023