HB Hoofdklasse

Derby’s en strijd om derde plaats in Speelronde 3

Foto: Jan Kruijdenberg

Derby’s en strijd om derde plaats in Speelronde 3

Vanavond begint in de Honkbal Hoofdklasse alweer de derde speelronde van het seizoen met daarin onder meer twee derby’s en wat op voorhand wordt gezien als de strijd om de derde plaats in dit seizoen. Alle wedstrijden zie je uiteraard vanaf 19.30 uur vanavond live op Honkbalsoftbal.tv!

HCAW – Quick Amersfoort

Een traditionele derby tussen twee teams uit Midden-Nederland met een rijke Hoofdklassegeschiedenis. HCAW verdedigt de landstitel en is op papier duidelijk de favoriet tegen Quick Amersfoort, dat onder nieuwe coach Elton Koeiman bouwt aan nieuwe successen. Zit er een stuntje in dit weekend?

Livestream
Play-by-play

RCH-Pinguins – DSS/Kinheim

Twee teams uit dezelfde regio, die vorig seizoen nog met Twins en elkaar streden om de vierde en de vijfde plaats. Nadat Twins de play-off spot veiliggesteld had, was DSS/Kinheim in de onderlinge confrontaties net iets sterker. Dit jaar is de Haarlemse ploeg nog op zoek naar de eerste overwinning. Kunnen zij die vandaag pakken?

Livestream
Play-by-play

Twins Oosterhout – Amsterdam Pirates

Op voorhand werden deze twee teams gezien als ‘best of the rest’ achter Neptunus en HCAW, maar bij beide teams is veel veranderd. Beide teams staan op zes punten. Wie van de twee neemt dit weekend afstand en slaat de eerste slag?

Livestream
Play-by-Play

Hoofddorp Pioniers – Curaçao Neptunus

De recordkampioen is het seizoen goed begonnen met twee sweeps. Dit weekend is het jonge Hoofddorp Pioniers de tegenstander. Een mooie test voor de ploeg van Jasper de Jong. Kunnen zij potten breken tegen de selectie vol sterren uit Rotterdam?

Livestream
Play-by-play

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse