ECC 2023

Koop deze week nog Early Bird tickets voor de European Champions Cup in Bussum en Amsterdam

Koop deze week nog Early Bird tickets voor de European Champions Cup in Bussum en Amsterdam

Deze zomer wordt in Bussum en Amsterdam de European Champions Cup georganiseerd. HCAW en Amsterdam Pirates gaan hierin op jacht naar de Europese titel voor clubteams en jij kunt erbij zijn om de beste honkballers van Europa van 6 tot 10 juni van dichtbij in actie te zien. De kaartverkoop is gestart en je kunt nu nog gebruik maken van de ‘Early Bird’ prijzen.

Naast landskampioen HCAW (Groep B) en de nummer één van de reguliere competitie van de Honkbal Hoofdklasse Amsterdam Pirates (Groep A) doen nog zes Europese topteams mee: Parma, Draci Brno en Untouchables Paderborner in Groep A en Bonn Capitals, Arrows Ostrava en de Rouen Huskies in Groep B.

Er is deze zomer in Nederland geen Honkbalweek Haarlem en geen World Port Tournament, dus de European Champions Cup is dé kans om Europees tophonkbal in eigen land te bekijken.

Deze week loopt er nog een Early Bird korting voor kaartjes, die overigens op beide velden toegang bieden. Een regulier passe-partout koop je nu voor € 53,25 en een dagkaart voor € 13,78 (beiden inclusief servicekosten). Elke dag worden er op beide locaties twee wedstrijden gespeeld, waarbij HCAW en Amsterdam Pirates hun wedstrijden logischerwijs op hun eigen complex spelen.

Wil jij gebruik maken van de Early Bird prijzen? Koop je tickets dan via de website van de European Champions Cup: www.ecc2023.eu

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in ECC 2023