HB Hoofdklasse

Rematch van de Holland Series gaat vanavond van start

Foto: Line Drive Captures

Rematch van de Holland Series gaat vanavond van start

In verband met Nationale Dodenherdenking op 4 mei wordt er ook deze week niet op de traditionele donderdagavond gespeeld, maar start de weekendserie al op woensdagavond. Dit weekend staat onder meer de rematch van de Holland Series op het programma in de Honkbal Hoofdklasse.

Titelverdediger HCAW ontvangt in Bussum namelijk recordkampioen Curaçao Neptunus voor de eerste keer in een officieel duel sinds Game 4 van de Holland Series van 2022, waarin de Bussummers aan de hand van een ontketende Lars Huijer de sweep completeerden en de landstitel in de wacht sleepten.

HCAW en Neptunus zijn beiden nog ongeslagen, en als er niet drie keer gelijk gespeeld wordt, komt dit weekend in elk geval één van die ongeslagen reeksen ten einde. Heb je de samenvattingen van afgelopen weekend nog niet gezien? Klik dan snel hier om de beelden van de mooiste acties van de speelronde te bekijken op Honkbalsoftbal.tv!

Vanavond zie je uiteraard ook weer alle wedstrijden live op Honkbalsoftbal.tv. Het schema voor vanavond vind je hieronder:

TijdThuisUitLivestreamPlay-by-Play
19.30 uurHCAWCuraçao NeptunusLinkLink
19.30 uurUVVDSS/KinheimLinkLink
19.30 uurRCH-PinguinsHoofddorp PioniersLinkLink
19.30 uurTwins OosterhoutQuick AmersfoortLinkLink

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse