Softbal

Softbalsters starten in Hoofddorp oefenserie tegen Tsjechië

Softbalsters starten in Hoofddorp oefenserie tegen Tsjechië

In aanloop naar het belangrijke WK Kwalificatie Toernooi deze zomer in Valencia spelen de softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands deze week een reeks oefeninterlands tegen Europese rivaal Tsjechië. De eerste van deze vier wedstrijden wordt vanavond in Hoofddorp gespeeld.

Op het veld van Pioniers begint de eerste uit een reeks wedstrijden door heel Nederland en in Praag op weg naar de World Cup Qualifier. Om 19.00 uur wordt de eerste pitch gegooid en wordt de volgende fase van de voorbereiding op de WK Kwalificatie gestart.

Toegang in Hoofddorp is gratis, maar als je het niet redt om langs te gaan dan is er ook nog de livestream, die ook deze keer weer verzorgd wordt door de mannen van SDTV. De livestream zie je op Honkbalsoftbal.tv via deze link.

Op dinsdag spelen het Koninkrijksteam en Tsjechië een double header in Rotterdam op het veld van Neptunus en op woensdag wordt de vierde en laatste wedstrijd gespeeld in Soest. Het volledige schema zie je hieronder. Wedstrijdverslagen vind je na afloop uiteraard op Honkbalsoftbal.nl!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal