Softbal

Het Zeister Slot Tournament heeft een ijzersterkte bezetting

Het Zeister Slot Tournament heeft een ijzersterkte bezetting

Tijdens het pinksterweekend wordt op 27, 28 en 29 mei voor de 38ste keer het Zeister SlotTournament georganiseerd. Voor de tweede keer op de prachtige nieuwe velden van Firebirds aan deHuis ter Heideweg 19 in Zeist. Dankzij het EK later dit jaar in Denemarken heeft de organisatiegefocust om zoveel mogelijk nationale teams in de line-up te krijgen. En dat is gelukt! Komende editiekan je dan met recht ook een mini EK noemen!

Met de nationale teams van: België, Engeland, Tsjechië, Duitsland en natuurlijk ons eigen TeamKingdom of the Netherlands. Caribenos de la Laguna (Tenerife) en Amager Vikings (Denemarken)maken de line-up compleet.Vorig jaar mochten we eindelijk na 2 jaar afwezigheid door COVID-19 weer een toernooi organiseren.Maar zoals de geschiedenis ondertussen ons geleerd heeft is een Pinksteren in juni vochtig. Nadat hettoernooi vorig jaar bijna letterlijk in het water viel, hoopt de organisatie dat de weergoden ons dit jaar gunstigergezind zijn.De organisatie is druk bezig om ook van deze editie weer een ouderwets softbal feest te maken.

Blok 27, 28 en 29 mei alvast in je agenda voor het heren softbal toernooi van Europa! Toegang is zoalsaltijd gratis! Meer informatie via www.zeisterslottournament.com of via de socials van het toernooi.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal