HB Hoofdklasse

Lucky Day naamgevend hoofdsponsor Honkbal Hoofdklasse

Foto: Line Drive Captures

Lucky Day naamgevend hoofdsponsor Honkbal Hoofdklasse

Lucky Day is met ingang van dit seizoen naamgevend hoofdsponsor van de Honkbal Hoofdklasse, de beste honkbalcompetitie van Europa. Ook de strijd om het landskampioenschap honkbal heet vanaf nu dan ook Lucky Day Holland Series. De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) en het kansspel van Nederlandse Loterij werken in ieder geval de komende vier jaar samen.

Berry van Driel, commercieel manager KNBSB: “Wij zijn blij dat we de prettige samenwerking met Nederlandse Loterij verder kunnen uitbreiden nu Lucky Day de komende vier jaar hoofdsponsor is van de Honkbal Hoofdklasse. We hebben daarbij de intentie uitgesproken voor een langdurigere samenwerking. In het honkbal en softbal brengen wij niet alleen mensen uit verschillende culturen samen; iedereen – of je nu lang, klein, dun of groot bent – kan onze sporten spelen. Het maakt de sport breed en voor iedereen toegankelijk. Met het verwelkomen van Lucky Day als hoofdsponsor hopen wij dat op een groter podium te kunnen laten zien en zo mede de ontwikkeling van honkbal en softbal in Nederland verder te stimuleren.”  

Joost Zuure, head of sponsoring en beneficianten Nederlandse Loterij: “Nederlandse Loterij is de allergrootste supporter van de sport in Nederland. Jaarlijks gaat een groot deel van onze opbrengst terug naar de sport, waarmee we sport en bewegen voor iedereen mogelijk willen maken. Zo ontving de honkbal- en softbalsport in 2022 bijna een half miljoen euro voor breedtesportontwikkeling. Daarnaast is Nederlandse Loterij hoofdsponsor van TeamNL, waar ook de Koninkrijksteams onderdeel van zijn. Met ons spel Lucky Day als hoofdsponsor van de Honkbal Hoofdklasse en de Holland Series dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van honkbal in Nederland.”

Lucky Day en de KNBSB slaan met deze sponsorovereenkomst opnieuw de handen ineen. In 2012 was Lucky Day ook al partner van de KNBSB, toen als shirt- en helmsponsor van het Nederlands honkbalteam.

Over Lucky Day

Lucky Day heeft dagelijks een trekking, waarbij je meespeelt door uit 80 getallen er maximaal 10 te kiezen. Wat de speler wint, is afhankelijk van het aantal getallen dat is gekozen, van het aantal getallen dat goed is voorspeld en van de inleg.

Lucky Day is een spel van Nederlandse Loterij. Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele resultaat aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2022 ging het om een bedrag van 195,1 miljoen euro, waarvan 52,3 miljoen euro voor de sport. De afdracht van Nederlandse Loterij aan de KNBSB over het jaar 2022 bedroeg 470.450 euro. Door mee te spelen met Lucky Day of een van de andere spellen van Nederlandse Loterij steun je dus je eigen sport en vereniging.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse