ECC 2023

De European Champions Cup in eigen land gaat op dinsdag van start

De European Champions Cup in eigen land gaat op dinsdag van start

Vanaf dinsdag strijden HCAW en Amsterdam Pirates in eigen huis om de Europese clubtitel. Op 6 juni gaat de European Champions Cup van start en de komende dagen worden er op beide locaties telkens twee wedstrijden gespeeld.

HCAW speelt zijn wedstrijden in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei en Amsterdam Pirates op het Loek Loevendie Ballpark. De Bussummers trappen dinsdag om 19.00 uur af tegen de Rouen Huskies van onder meer oud-Hoofdklassespeler en oud-HCAW’er Jarreau Martina, terwijl de Pirates om 19.30 uur beginnen tegen Draci Brno. Het volledige wedstrijdprogramma vind je hier.

Er zijn online nog kaarten te koop, zowel passe-partouts als dagkaarten, en let op: als je besluit om aan de deur kaarten te kopen, kom je 25% duurder uit. Wees geen dief van je eigen portemonnee en koop daarom nu vast online je kaarten via www.ecc2023.eu!

Lukt het je niet om (alle dagen) fysiek aanwezig te zijn? Geen man overboord! Alle wedstrijden worden live uitgezonden en zijn te zien op Honkbalsoftbal.tv.

Gratis toegang voor jeugdspelers in uniform

Op woensdag 7 juni mogen alle jeugdleden van Nederlandse honk en softbalverenigingen gratis naar binnen als zij in hun clubuniform naar de wedstrijd komen. Lees verder

Het meest duurzame honkbaltoernooi van Europa

Sport en duurzaamheid gaan hand in hand tijdens de Baseball European Champions Cup 2023. Als organisatoren van dit toernooi, erkennen Amsterdam Pirates en HCAW het belang van het combineren van een topsportevenement en ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Lees verder

G-honkbal: Amsterdam ontvangt Rotterdam

Honkbal is er niet alleen voor jeugd en senioren, maar ook voor mensen met een beperking. Dat laten de spelers van de Poema’s uit Rotterdam en de Amsterdam North Stars zien wanneer ze op donderdag 8 juni om 17:00 uur in Amsterdam tegen elkaar strijden. Lees verder

Taco Mundo Baseball Clinic tijdens European Champions Cup

Op woensdag 7 juni organiseert Taco Mundo in samenwerking met de KNBSB en Amsterdam Pirates een mega-instuif op het terrein van de Pirates in Amsterdam met een hele speciale special guest. Lees verder

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in ECC 2023