Softbal

Oud-international Rebecca Soumeru wordt donderdag geëerd in Haarlem

Foto: Jesper de Boer

Oud-international Rebecca Soumeru wordt donderdag geëerd in Haarlem

Op donderdagavond speelt Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch in Haarlem tegen Taiwan. Het is de tweede wedstrijd uit een reeks van vijf oefeninterlands tegen de Taiwanezen en vlak voor de wedstrijd wordt Rebecca Soumeru in het zonnetje gezet.

Soumeru zette na vorig seizoen, waarin zij met het Koninkrijksteam nog de Europese titel pakte, een punt achter haar imposante loopbaan. Ruim twintig jaar maakte zij onderdeel uit van het nationale team, waarmee zij onder meer de Olympische Spelen, verschillende WK’s en EK’s speelde.

In Haarlem, de stad waar zij jarenlang speelde voor Sparks Haarlem, neemt zij morgen afscheid van het publiek en wordt zij voorafgaand aan de wedstrijd tussen Oranje en Taiwan in het zonnetje gezet. Ben je in de gelegenheid om langs te komen bij Olympia Haarlem op donderdagavond? Zorg dan dat je ruim op tijd bent voor de start van de wedstrijd voor het afscheid van Rebecca Soumeru! De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Kun je er niet fysiek bij zijn? De wedstrijd wordt morgen ook uitgezonden door SDTV en is te zien op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal