Softbal

Eva Voortman op AllSportsRadio over Prague Softball Week

Foto: Arianne Doornbos

Eva Voortman op AllSportsRadio over Prague Softball Week

Vlak voor het vertrek van Team Kingdom of the Netherlands naar Praag voor deelname aan de Prague Softball Week was Eva Voortman wederom te gast bij AllSportsRadio. Zij vertelde in het interview over de oefeninterlands tegen Taiwan en de Prague Softball Week, waaraan het Koninkrijskteam vandaag begint met een wedstrijd tegen Australië (vanaf 15.00 uur live te zien op Honkbalsoftbal.tv).

Het hele interview luister je hieronder terug:

Britt Vonk ‘player to watch’ tijdens WK Kwalifcatie

De World Baseball and Softball Confederation (WBSC) heeft in aanloop naar de WK Kwalificatie twaalf speelsters bestempeld als ‘Players to watch’. Één van die speelsters is Britt Vonk, die zich komende maand hoopt te plaatsen voor haar zesde WK. De recordinternational van het Koninkrijksteam wordt op WBSC.org als volgt beschreven:

Britt Vonk is a Beijing 2008 Olympian with more than 200 appearances in the Dutch uniform, who will be playing this year her sixth World Cup. The 32-year-old infielder made her debut in the Netherlands National Team in 2008, and was the youngest player in the Beijing Olympics roster at 17 years old. During the 2018 Women’s Softball World Cup she posted incredible numbers, with a .455 batting average and three homers (tying for fourth place in the tournament), with seven RBIs. She led the tournament with six stolen bases and was third in slugging with .955. As the lead-off hitter, she led the Europe / Asia Tokyo 2020 Olympic qualifier with an amazing .700 batting average and four stolen bases. She helped the Netherlands to win the European Championship in 2022 with another impressive performance, hitting .520 with three homers and seven stolen bases.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal