HB Hoofdklasse

Veel live honkbal en softbal op Honkbalsoftbal.tv de komende dagen!

Foto: Arianne Doornbos

Veel live honkbal en softbal op Honkbalsoftbal.tv de komende dagen!

Voor live honkbal en softbal zit je de komende dagen goed bij Honkbalsoftbal.tv! De softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands (A-team en U18) spelen de Prague Softball Week en een aantal wedstrijden van het A-Team wordt live uitgezonden. Daarnaast zijn de vervolgcompetities in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse natuurlijk in volle gang en hebben we daar een aantal hele mooie matchups.

Prague Softball Week

Het Koninkrijksteam U18 is gisteren al begonnen aan de Prague Softball Week en revancheerde zich na een 8-0 nederlaag tegen thuisland Tsjechië (U18) met een 5-3 overwinning op Oekraïne U18. Op het moment van schrijven spelen zij opnieuw tegen de Tsjechen, die ook om 15.30 uur ook de volgende tegenstander zijn. Het A-Team bereidt zich verder voor op het WK Kwalificatietoernooi, dat van 18 tot en met 22 juli wordt gespeeld in Valencia.

Na een reisdag op woensdag spelen zij vanmiddag om 15.00 uur hun eerste wedstrijd van de Prague Softball Week tegen Australië. Twee van de wedstrijden van het Koninkrijksteam worden live uitgezonden en zijn te bekijken op Honkbalsoftbal.tv: donderdag om 15.00 uur tegen Australië en vrijdag om 14.00 uur tegen Taiwan! De mannen van SDTV zijn op verzoek van de organisatie afgereisd naar Praag om een aantal wedstrijden live te verslaan. Alle wedstrijden die worden uitgezonden, vind je op Honkbalsoftbal.tv!

Lucky Day Honkbal Hoofdklasse

In de Hoofdklasse begint op donderdag weer een nieuwe speelronde, waarin onder meer de matchup tussen Curaçao Neptunus en Amsterdam Pirates op het programma staat. Bij de Onderste 5 proberen DSS/Kinheim en Twins Oosterhout hun positie in de strijd om de Wild Cards te verstevigen. Met zeges in de series van dit weekend zetten zij een hele grote stap in die richting.

Alle wedstrijden zie je dit weekend live op Honkbalsoftbal.tv! Zorg dus dat je een account hebt (voor inschrijving hoef je alleen je e-mailadres achter te laten).

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse