Honkbal

Kenley Jansen en Ozzie Albies naar MLB All-Star Game

Kenley Jansen en Ozzie Albies naar MLB All-Star Game

Op 11 juli wordt in Seattle de All-Star Game gespeeld in Major League Baseball. Twee spelers uit het Koninkrijk der Nederlanden zijn voor de editie van 2023 geselecteerd: closer Kenley Jansen en tweede honkman Ozzie Albies.

Voor Kenley Jansen is het de vierde keer dat hij in de All-Star Game mag spelen en de eerste keer dat hij uitkomt voor de American League. Jansen speelt dit jaar voor de Boston Red Sox en pakte eerder dit seizoen de 400ste save van zijn loopbaan. Hij is dit jaar 2-4 met een ERA van 3.45 en 17 saves en is één van de relievers van de American League All-Stars.

Ozzie Albies is voor de derde keer geselecteerd voor de All-Star Game en is één van de reserves van de National League. De tweede honkman van de Braves is bezig met een zeer sterk seizoen (.259 met 20 homeruns), maar moet wel Luis Arraez voor zich dulden, die dit jaar .389 slaat en de popular vote (stemming onder de fans) won.

De All-Star Game is live te zien op ESPN, dat ook de Futures Game met Sem Robberse uitzendt.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal