Honkbal

Sem Robberse in actie in de Futures Game

Photo by Daniel Shirey/MLB Photos via Getty Images

Sem Robberse in actie in de Futures Game

Sem Robberse, de pitcher uit Zeist die in de Hoofdklasse uitkwam voor HCAW en Quick Amersfoort, maakt de laatste jaren aardig naam voor zichzelf in Minor League Baseball. Robberse is inmiddels #7 prospect in de organisatie van de Toronto Blue Jays en speelt in Double-A.

Dit jaar presteert hij zo goed dat hij uit mocht komen in de Futures Game, een showcase voor de grootste Minor League talenten tijdens de All-Star Week van Major League Baseball.

Robberse kwam in de vierde inning in de wedstrijd en kreeg twee honkslagen tegen. Hij gooide vervolgens drie slag op Cubs talent B.J. Murray Jr. voordat hij werd gewisseld. Het American League team besloot alle pitchers te laten gooien en dat zorgde voor korte outings. Omdat zijn vervanger, organisatiegenoot Zulueta vervolgens nog een bases clearing double opgaf, kwamen de beide honklopers van Robberse binnen. De National League won met 5-0, maar voor Robberse was het ongetwijfeld een mooie ervaring en wij hebben er een mooie vlog van hem aan overgehouden:

De Home Run Derby werd afgelopen nacht gewonnen door Vladimir Guerrero Jr., die daarmee samen met zijn vader het eerste vader/zoon duo is geworden die beiden de Derby wisten te winnen. Het hoogtepunt van de MLB All-Star Week, de All-Star Game, wordt komende nacht gespeeld en wordt uitgezonden door ESPN.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal