Honkbal

Taiwan en Japan nemen ook in 2024 deel aan de Honkbalweek Haarlem

Foto: Line Drive Captures

Taiwan en Japan nemen ook in 2024 deel aan de Honkbalweek Haarlem

Na een succesvolle editie in 2022 heeft de organisatie deze week aangekondigddat het internationaal hoog aangeschreven toernooi in 2024 terugkeert. Het evenement vindt plaats van 12 t/m 19 juli 2024. De Honkbalweek, die in 1961 zijn eerste editie beleefde, staat bekend als het grootste invitatietoernooi binnen de internationale honkbalwereld. Honkballiefhebbers kunnen zich opnieuw opmaken voor sterke internationale teams, spannende wedstrijden en een unieke sfeer.

De organisatie heeft de eerste twee deelnemers al vastgelegd voor de editie van 2024. Japan en Taiwan hebben hun deelname bevestigd, waardoor een grote eerste stap is gezet naar opnieuw een sterk internationaal deelnemersveld. De andere landenteams worden later dit jaar bekendgemaakt. Het bestuur van Honkbalweek Haarlem is blij met de toezegging van deze twee Aziatische honkbalgrootmachten en kijkt vol enthousiasme uit naar het toernooi in 2024.

Team Japan is een vaste gast in de line-up van de Honkbalweek Haarlem. De deelname van Taiwan is komend jaar extra speciaal, gezien het 400-jarige jubileum van de handelsbetrekkingen tussen Taiwan en Nederland in 2024. Het toernooi biedt hiermee een unieke gelegenheid om de sterke band tussen beide landen te vieren.

Het bestuur van Honkbalweek Haarlem, onder leiding van de nieuwe voorzitter Peter van der Aart, is vastbesloten om van de aankomende editie een onvergetelijk evenement te maken. Van der Aart: “We zijn precies een jaar verwijderd van de start van een nieuwe editie van de Honkbalweek. Ook in 2024 kijken we uit naar een geweldige Honkbalweek Haarlem, met een ijzersterk deelnemersveld, geweldige sfeer, enthousiaste vrijwilligers en toegewijde partners!”

De kaartverkoop voor Honkbalweek Haarlem 2024 zal naar verwachting in de herfst van dit jaar van start gaan. Gedetailleerde informatie over deelnemers en ticketverkoop zal te vinden zijn op de officiële website en socialemediakanalen van Honkbalweek Haarlem.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal