Honkbal

Josh Palacios viert terugkeer in MLB én verjaardag met walk-off homerun

Foto: Mary DeCicco/MLB Photos

Josh Palacios viert terugkeer in MLB én verjaardag met walk-off homerun

Het was al weer even geleden dat we Josh Palacios in de Major League in actie zagen. De Pittsburgh Pirates stuurden hem naar Triple-A om daar verder te rijpen, maar de outfielder vocht zich terug en sloeg op zondag op zijn verjaardag drie honkslagen, waaronder zijn eerste walk-off homerun op het hoogste niveau.

Het was zeker niet zijn eerste walk-off homerun ooit. Het was niet eens de eerste walk-off homerun van deze week, want op 26 juli sloeg hij de Triple-A Indianapolis Indians met deze homerun al naar de overwinning.

Zijn goede spel in Triple-A leverde hem een nieuwe kans op het hoogste niveau op en hij stelde op zijn verjaardag niet teleur. Met twee honkslagen op zak, kreeg hij laat in de wedstrijd de kans om zijn Pirates langs de Phillies te slaan en de excentrieke outfielder vierde geheel op zijn eigen wijze dat het lukte:

Na afloop van de wedstrijd werd hij op het veld geïnterviewd en vertelde hij over hoe hij zijn verjaardag beleefd heeft:

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal