HB Hoofdklasse

Danny Rombley stopt na twee seizoenen als manager van HCAW

Danny Rombley stopt na twee seizoenen als manager van HCAW

Na de uitschakeling van HCAW in de play-offs van de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse heeft de club uit Bussum bekendgemaakt dat manager Danny Rombley stopt. Na twee succesvolle seizoenen met daarin een landstitel in 2022 en een Europa Cup titel in 2023 heeft hij besloten niet terug te keren.

Rombley heeft de beslissing zelf genomen en heeft de leiding van de club en de selectie vorige week al hierover ingelicht. Een verlenging van zijn periode als hoofdcoach van HCAW zat er dankzij de nederlaag in Game 5 van de play-offs niet in, maar desondanks kan hij terugkijken op een zeer succesvolle periode, waarin hij de eerste landstitel voor HCAW in 24 jaar won, de Europa Cup won en in 2022 ook nog werd uitgeroepen tot Coach van het Jaar.

Of en waar hij zijn loopbaan als coach een vervolg geeft, is nog niet duidelijk. Naast zijn rol als hoofdcoach van HCAW is Rombley ook actief als jeugdcoach bij de Scimitars academy en heeft hij in het verleden bij verschillende nationale jeugdteams als coach gefungeerd.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse