EK 2023

Het EK Honkbal zie je live op AD.nl

Foto: Louie Jay Sienders

Het EK Honkbal zie je live op AD.nl

Het Algemeen Dagblad heeft de uitzendrechten voor het EK Honkbal bemachtigd. Alle wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands zie je van 24 september tot en met 1 oktober live op AD.nl. De wedstrijden worden voorzien van Nederlands commentaar door commentator Ronald van Dam.

Voor het eerst zou dit jaar het EK Honkbal niet langer gratis aangeboden worden aan de Europese fans. De WBSC Europe heeft besloten dit jaar de wedstrijden tegen betaling van € 24,95 aan te bieden op haar videoplatform. Voor fans van het Koninkrijksteam is er nu goed nieuws, want het Algemeen Dagblad heeft de uitzendrechten voor het EK Honkbal gekocht.

Het AD zendt de wedstrijden live en met Nederlands commentaar uit en iedereen met een abonnement op het AD (ook digitaal) kan de wedstrijden kijken. Een digitaal abonnement op het AD is al vanaf € 3,25 per week beschikbaar. Meer informatie over de verschillende abonnementen op het AD vind je hier.

Naast de live uitzendingen zal het AD binnen het abonnement ook redactionele aandacht besteden aan het EK, dus je hebt hoe dan ook waar voor je geld!

De samenvattingen van de wedstrijden, interviews en de highlights zie je rondom het EK uiteraard op Honkbalsoftbal.tv en de wedstrijdverslagen lees je op Honkbalsoftbal.nl.

Het Koninkrijksteam reist op woensdag af naar Praag voor een aantal dagen voorbereiding, waarna het EK op 24 september begint met de wedstrijd tegen Frankrijk. Dan start de jacht op de 25ste Europese titel en de vijfde titel op rij.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2023