EK 2023

Het EK live op het AD.nl: hoe werkt het precies?

Foto: Louie Jay Sienders

Het EK live op het AD.nl: hoe werkt het precies?

De laatste dagen komen bij ons veel vragen binnen over hoe je de wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands tijdens het EK nu precies kunt kijken. Zoals eerder op deze website is geschreven, heeft het Algemeen Dagblad bij de WBSC Europe de exclusieve rechten gekocht voor de live uitzendingen van de wedstrijden van het Koninkrijksteam tijdens het EK.

Dat betekent dat Nederlandse kijkers het EK Honkbal alleen kunnen volgen als zij een (digitaal) abonnement hebben op het AD. Zo’n abonnement kun je via deze link afsluiten. Kies dan voor ‘Digitaal Basis’ en mocht je dat willen dan kun je voor een klein bedrag extra ook nog ‘Maandelijks opzegbaar’ selecteren.

Heb je al een abonnement bij een van de aan DPG gelieerde kranten/platformen? Dan kun je ook kijken!

Met dit abonnement kun je tegen een acceptabele prijs alle wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands live bekijken via AD.nl/Honkbal. Zoals altijd zie je ook nu de samenvattingen en de interviews met de hoofdrolspelers na afloop van de wedstrijd gratis op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in EK 2023