Softbal

Olympia Haarlem landskampioen in Hoofdklasse Men’s Fastpitch Softbal

Olympia Haarlem landskampioen in Hoofdklasse Men’s Fastpitch Softbal

De heren softballers van Olympia Haarlem hebben deze week het kampioenschap in de Hoofdklasse Men’s Fastpitch Softbal behaald. In de Holland Series werd Vennep Flyers met 2-0 verslagen.

De titel is er één met een gouden randje, want van de dertien wedstrijden die Olympia dit jaar speelde werd er niet één verloren. In het reguliere seizoen werden 10 wedstrijden gewonnen en werd twee keer gelijkgespeeld.

In de play-offs werd vervolgens met 11-1 en 5-1 gewonnen van Vlaardingen Holy en dus was Olympia, met bekende namen als Rachid Engelhardt, Jeff Delfina en Bayron Cornelisse in de selectie, de huizenhoge favoriet voor de landstitel.

Die favorietenrol maakten zij in de Holland Series meer dan waar. Vennep Flyers, de nummer twee uit de reguliere competitie met vijf overwinningen, vijf nederlagen en twee gelijke spelen, werd met 7-1 en 13-0 verslagen en zo pakte Olympia Haarlem de landstitel.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal