HB Hoofdklasse

Tommy van de Sanden over 2-0 voorsprong: “Ons gameplan werkt, daar moeten we aan vasthouden”

Tommy van de Sanden over 2-0 voorsprong: “Ons gameplan werkt, daar moeten we aan vasthouden”

Na afloop van Game 2 in de Lucky Day Holland Series sprak Jasper Roos op het veld met een aantal spelers en coaches van beide teams. Tommy van de Sanden, infielder van Amsterdam Pirates, werd gevraagd wat het geheim was achter de twee overwinningen van de Amsterdammers.

Hij prees in zijn antwoord de teamgeest van Pirates en zag dat het gameplan tot nu goed uitpakt. “De pitching doet het goed, we spelen echt goede defense en we zijn aggressief op de honken. Dat moeten we vasthouden!”

Het volledige interview met van de Sanden en interviews met Dirk van ’t Klooster, Stijn van der Meer en Greg Muller (wie de beste snor van dit rijtje heeft, laten we aan de kijkers over) zie je op Honkbalsoftbal.tv! Daar zie je ook de interviews met onder meer Mervin Gario, Scott Prins en Jules Cremer na Game 1.

De samenvattingen van de eerste twee wedstrijden, met daarin onder anderen deze geweldige play van Pirates korte stop Alex Madera, zie je ook op Honkbalsoftbal.tv!

Game 1
Game 2

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse