Softbal

GirlPower Radio hoofdsponsor van Team Kingdom of The Netherlands Women’s Fastpitch Softbal

GirlPower Radio hoofdsponsor van Team Kingdom of The Netherlands Women’s Fastpitch Softbal

‘Softbal en specifiek dít team verdient de aandacht’

Vandaag hebben GirlPower Radio en de KNBSB een contract ondertekend dat het radiostation voor tenminste een jaar, met een optie voor nog twee jaar, als hoofdsponsor verbindt aan Team Kingdom of The Netherlands Women’s Fastpitch Softbal. Een samenwerking gestoeld op de kracht van vrouwen, de liefde voor sport en muziek, inclusiviteit en fun.

Monique Kriek, directeur van GirlPower Radio: “Wij zijn allereerst een radiostation, voor vrouwen én mannen. Maar de muziek die we draaien is wat vaker van vrouwelijke origine. De achterliggende gedachte van wat we doen, is dat wij vrouwen in de topsport graag willen ondersteunen. Sport is een passie. Ik vind: dames trainen net zo hard als de mannen en moeten er misschien zelfs nog iets harder voor vechten. Als wij een steuntje in de rug kunnen geven door sponsoring, dan doen we dat met alle liefde. Zodat het team meer bekendheid krijgt en nog verder kan groeien in professionaliteit en prestaties. De sport en meer specifiek dit team verdient de aandacht, de goede resultaten zijn al daar. Ik volg echt alle sporten, maar ik vind het schandalig dat er voor softbal vrijwel geen aandacht is. Daar gaan we vanaf nu verandering in brengen.”

Berry van Driel, commercieel manager van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond onderstreept het belang van deze samenwerking: “Het is een mooie en belangrijke stap op weg naar meer bekendheid voor het team en de softbalsport. Een erkenning voor de inzet en prestaties die de vrouwen, die ze al jaren dag in dag uit tentoonspreiden. Ze staan er voor elkaar, vormen een team waarin iedereen zichzelf kan zijn en tonen veerkracht. De samenwerking met GirlPower raakt dan ook aan alle kanten. We zijn ongelofelijk blij met dit partnership.”

Ook de speelsters zijn blij dat er een hoofdsponsor is voor hun team. Pitcher Eva Voortman: “GirlPower Radio past goed bij ons team. Qua power; we zijn een sport van power en als meidenteam, waarmee we ook een voorbeeld willen zijn voor jonge girls. En natuurlijk zijn we allebei van de goede hits! Dit sponsorship geeft ons veel vertrouwen om verder te groeien.” Pitcher Marjolein Merkx voegt daaraan toe: “We zijn heel blij met de steun voor onze sport, dat er een partij is die ziet wie we zijn en wat we kunnen.”

Over GirlPower Radio
Naast onze passie voor muziek zet GirlPower Radio zich actief in voor vrouwen in de sportwereld. We waarbij we niet alleen als (hoofd) sponsor fungeren, maar ook de ontwikkeling van vrouwen in de sportondersteunen.Bij GirlPower Radio geloven we in het stimuleren van kracht, trots en passie bij vrouwen en meiden, zowel in de muziek als in de sport. We verwelkomen je graag om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap en te genieten van de krachtige en inspirerende geluiden die we te bieden hebben. Stem af op GirlPower Radio en laat je inspireren door de vrouwelijke kracht achter de muziek!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal