HB Hoofdklasse

Krueger over walk-off hit: “Ik wist dat hij mij een buitenkant bal zou gooien”

Krueger over walk-off hit: “Ik wist dat hij mij een buitenkant bal zou gooien”

Tony Krueger was de walk-off hero aan de Rotterdamse zijde in Game 5 van de Lucky Day Holland Series op dinsdagavond in het Neptunus Familiestadion. Met zijn honkslag hielp hij Curaçao Neptunus aan een 2-1 overwinning en een 3-2 voorsprong in de best-of-seven. Na afloop van de wedstrijd verscheen hij voor de camera om over de wedstrijd te vertellen.

Hij was niet alleen de man van de beslissende honkslag, maar ook een van de catchers in een echt pitchers duel. Starters Kevin Kelly en Pim Vijfvinkel hielden de slagploegen van de tegenstander beiden knap in toom en na 8 inning stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord. Krueger prees het werpen van Kelly en diens reliever Aaron de Groot in wie hij alle vertrouwen had toen die de zware taak kreeg om de uitstekende Kelly te vervangen.

Met twee uit in de negende inning kreeg hij de kans om de wedstrijd te beslissen. Met welk idee stond hij aan slag? Hij vertelt het in dit interview:

`

Het volledige interview met Krueger en interviews met coaches Mervin Gario en Gregory Muller zie je op Honkbalsoftbal.tv. Daar zie je later vandaag ook de samenvatting van Game 5.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse