HB Hoofdklasse

Amsterdam Pirates wint Game 6, dwingt beslissende Game 7 af

Foto: Line Drive Captures

Amsterdam Pirates wint Game 6, dwingt beslissende Game 7 af

In Rotterdam heeft Amsterdam Pirates het restant van Game 6 van de Holland Series winnend afgesloten. De wedstrijd werd gisteren in de achtste inning met een 5-1 voorsprong voor Amsterdam vanwege de regen gestaakt en werd vanmiddag in Rotterdam voor aanvang van Game 7 uitgespeeld.

Op de heuvel verving de Amerikaan Ben Meyer zijn voorganger Nelmerson Angela, die gisteren de laatste werper was voor de Amsterdammers, maar nu nog inzetbaar is voor Game 7. Meyer kreeg al snel een honkslag tegen van openingsslagman Dwayne Kemp, maar Kemp sneuvelde in een force out op het tweede honk. Een vrije loop van Christian Diaz gaf Curaçao Neptunus een tweede honkloper, maar tot scoren kwamen zij niet.

Arthur Bonevacia kreeg drie slag en Tony Krueger sneuvelde na een grondbal naar derde honkman Van der Wijst op het eerste honk. Twee 1-2-3 innings later kwam er al een snel einde aan Game 6. Amsterdam Pirates won met 5-1 en dwong zo een beslissende Game 7 af, die om 14.00 uur begint.

Ook deze wedstrijd zie je uiteraard live op Honkbalsoftbal.tv!

Foto: Jan Kruijdenberg

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse