Profsoftbal

Eva Voortman en Laura Wissink naar profcompetitie in Taiwan

Eva Voortman en Laura Wissink naar profcompetitie in Taiwan

Voor internationals Eva Voortman en Laura Wissink komt er na het kampioenschap met Neptunus nog een heel mooi staartje aan het seizoen. De pitcher en catcher van Team Kingdom of the Netherlands sluiten het seizoen af met een avontuur in de play-offs van de Taiwanese profcompetitie, waarin zij uit gaan komen voor de Caesar Warriors Softball Club.

De Warriors komen uit New Taipei City en jagen in november op de tweede titel uit de historie van de club. Voor het eerst wonnen zij het kampioenschap in 2018 met als MVP de Tsjechische werpster Veronika Peckova.

Voortman en Wissink hebben zich afgelopen weekend bij het team gevoegd en beginnen in het weekend van 4 en 5 november aan de play-offs, waarin zij hopen de tweede landstitel van de Warriors binnen te slepen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Profsoftbal