Honkbal

Eerste zege voor Indios del Bóer met ongelukkig debuut Kevin Kelly

Eerste zege voor Indios del Bóer met ongelukkig debuut Kevin Kelly

Met een overwinning van 8-12 op Tren del Norte heeft regerend Nicaraguaans Winter League kampioen Indios del Bóer in Nicaragua de eerste overwinning binnengehaald. De voorsprong werd al in de eerste slagbeurt van de Indios bewerkstelligd. Men liep toen uit naar 0-7.

Met name de dadendrang van Aldo Espinoza en Manuel Geraldo was duidelijk te veel voor de tegenstanders.

Ongelukkig debuut Kevin Kelly

Op het moment dat starting pitcher Kenword Burton door een blessure moest afhaken en Kenneth Quintanilla één slagbeurt uitstekend de honneurs had waargenomen, was het de tijd voor Kevin Kelly (Curacao Neptunus) om zijn debuut te maken.

Dat liep helaas niet goed af. Twee slagbeurten verder kon hij met de cijfers 2K-1BB-4H en een ERA van 18.00 weer vertrekken.

Na twee speeldagen is Leones de Léon als enig team nog zonder puntenverlies. Komende nacht speelt Indios del Bóer zijn volgende wedstrijd. Thuis in Managua fungeert Tigres de Chinandega dan als tegenstander.

Herman Hiemstra (1955) is freelance honkbaljournalist, eindredacteur en online tekstschrijver.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal