Profsoftbal

Eva Voortman over play-offs in Taiwan: “Zaterdag wordt het erop of eronder”

Eva Voortman over play-offs in Taiwan: “Zaterdag wordt het erop of eronder”

Dit weekend werd de derde wedstrijd tussen de New Century Wasps en de Caesar Warriors gespeeld. Het was een in alle opzichten mooie, maar ook spannende wedstrijd. Een wedstrijd met kansen voor beide partijen die na 7 innings met een gelijke stand aan de (voorlopige) eindstreep kwam: 1-1.

In de eerste helft van de 9de inning kwamen de Wasps op voorsprong; in de afsluitende slagbeurt kregen de Warriors twee loopsters op de honken, ze kwamen echter niet tot scoren. Het gevolg is dat er nu aanstaande zaterdag hoe dan ook moet worden gewonnen.  Het is erop of eronder.

De Caesar Warriors raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Voortman en Wissink staan er met vertrouwen in en gaan uit van een goede afloop: “Het wordt erop of eronder!” Het staat dan weer gelijk. De vijfde wedstrijd wordt dan ook hier alles beslissend.

Herman Hiemstra (1955) is freelance honkbaljournalist, eindredacteur en online tekstschrijver.

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Profsoftbal