Road to Softball World Cup

Kaartverkoop WK Softbal gestart

Foto: Louie Jay Sienders

Kaartverkoop WK Softbal gestart

Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softbal speelt komende zomer het WK in Italië en gaat daar op jacht naar de beste prestatie ooit op een WK: een medaille. Daarbij is massale steun van het Nederlandse publiek natuurlijk zeer welkom en daarom delen wij nu al de mooie kerstaanbieding van de lokale organisatie!

De kaartverkoop is gestart en als je er snel bij bent, heb je voor een zeer voordelige prijs een passe-partout! De kerstaanbieding van € 55,60 loopt tot en met 6 januari. De aanbieding geldt dus voor alle wedstrijden die tussen 15 en 20 juli worden gespeeld in de poulefase en de eindronde.

Voor Team Kingdom of the Netherlands begint het WK met de wedstrijd tegen Puerto Rico op 15 juli. Het Koninkrijksteam speelt in groep B later ook tegen Japan en Australië. Lukt het Oranje om zich bij de eerste twee van deze poule te vechten dan evenaart het in elk geval de beste prestatie ooit op een WK: vierde op het WK van 2016 in Canada.

De nummers één en twee van beide poules (Poule A bestaat uit Team USA, Canada, Italië en China) plaatsen zich voor de Super Round, waarin bepaald wordt welke teams de finale en de strijd om het brons spelen.

Heb je zin om het WK Softbal komende zomer optimaal te beleven? Koop dan nu je passe-partout met een mooie korting via deze link. In een later stadium komen wij nog bij je terug met een mooi aanbod voor meereizende fans op het gebied van merchandise.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Road to Softball World Cup