Evenementen

WK Softbal

WK Softbal

Dankzij twee geweldige overwinningen op de zinderende slotdag van de eerste ronde van het WK Softbal heeft Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch Softbal zich afgelopen zomer geplaatst voor de eindronde van het WK Softbal. Die eindronde vindt komende zomer plaats in Italië en de World Baseball and Softball Confederation (WBSC) heeft op dinsdagmiddag het wedstrijdschema gepubliceerd.

De strijd om de wereldtitel wordt op maandag 15 juli hervat in Castions di Strada en de eindronde van het WK begint met een poulefase. De acht deelnemende landen zijn verdeeld in twee poules van vier en de loting lijkt het Koninkrijksteam op het eerste oog niet ongunstig te zijn geweest. Zij nemen het in Poule B op tegen Puerto Rico, dat het team nog kent van de eerste ronde van het WK, Australië, de tegenstander tijdens de Prague Softball Week, en nummer twee van de wereld Japan.

Direct naar:

Wedstrijdprogramma

15 juli 14.00 uurKoninkrijksteamPuerto Rico
16 juli 17.30 uurAustraliëKoninkrijksteam
17 juli 11.00 uurJapanKoninkrijksteam

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Evenementen

 • Premier12

  De honkballers van Team Kingdom of the Netherlands spelen tussen 10 en 24 november...

 • EK Softbal

  De Europese Honkbal en Softbal Bond (WBSC Europe) heeft de organisatie van het EK...

 • Honkbalweek Haarlem 2024

  De Honkbalweek Haarlem keert in 2024 terug. De organisatie heeft voor de 31ste editie...

 • WK Honkbal U23 2024

  Dankzij de Europese titel die Team Kingdom of the Netherlands in 2023 in Oostenrijk...