Honkbal

Richie Palacios verruilt Cardinals in trade voor Tampa Bay Rays

Richie Palacios verruilt Cardinals in trade voor Tampa Bay Rays

Het leek erop dat Richie Palacios en Sem Robberse in 2024 mogelijk teamgenoten zouden worden bij de St. Louis Cardinals, maar afgelopen weekend werd de jongste Palacios broer in een trade door de Cardinals naar de Tampa Bay Rays gestuurd.

Palacios, die vorig seizoen al onderdeel uitmaakte van een trade tussen de Cardinals en de Cleveland Guardians, werd nu geruild voor relief pitcher Andrew Kittredge, die herstellende is van een zware elleboogblessure.

De outfielder, die in 2023 debuteerde voor Team Kingdom of the Netherlands, speelde aan het einde van het seizoen nadat hij was opgeroepen naar de hoofdmacht uitstekend in St. Louis.

Bij de Tampa Bay Rays moet hij zich in de sterke American League Eastern Division opnieuw in de basis zien te vechten. Hij heeft er in het outfield onder meer concurrentie van Randy Arozarena, Jose Siri en Brandon Lowe.

Meer highlights van Richie Palacios en de andere MLB spelers vind je op Honkbalsoftbal.tv!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal