HB Hoofdklasse

Twins Oosterhout versterkt zich met pitcher Wyatt Lankford

Twins Oosterhout versterkt zich met pitcher Wyatt Lankford

Twins Oosterhout heeft zich voor het seizoen 2024 versterkt met Amerikaanse werper Wyatt Lankford. Lankford komt over van het Belgische Borgerhout Squirrels, waar hij in 2023 een goede indruk maakte en negen wedstrijden won als startende werper.

Lankford geeft via een persbericht van Twins aan blij te zijn met zijn overstap: “Ik heb veel zin om onderdeel uit te maken van Twins Oosterhout komend seizoen. Ik beloof dat ik mij met volle overgave in zal zetten en keihard zal werken om top te presteren voor dit team. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring en ik ben dolblij met deze kans. Ik kan niet wachten om mijn coaches en teamgenoten te leren kennen en het kampioenschap naar Oosterhout te brengen.”

Ook Twins coach Rob Hendriks is blij met deze toevoeging aan zijn werpersstaf: “Vorig jaar bleek wel dat we nooit genoeg pitching kunnen hebben toen Koen Postelmans en Simon Gross lang uitgeschakeld waren. Dat maakte ons kwetsbaar in de laatste wedstrijd van elke serie. Met Lankford erbij hebben we extra diepte gecreëerd en iemand binnengehaald die heeft aangetoond tot diep in wedstrijden scherp kan pitchen.”

Twins Oosterhout begint het seizoen 2024 in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse op donderdag 11 april met een thuiswedstrijd tegen Curaçao Neptunus.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in HB Hoofdklasse