Honkbal

Bekijk de highlights van de helden van weleer op Honkbalsoftbal.tv!

Bekijk de highlights van de helden van weleer op Honkbalsoftbal.tv!

In de historie van Major League Baseball zijn liefst 34 spelers die zijn geboren in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden actief geweest. Daarnaast zijn er nog spelers als de Palacios broers en de Kieboom broers, die voor het Koninkrijksteam uit mogen komen tijdens de World Baseball Classic. Van het gros van deze spelers kun je de highlights inmiddels zien op Honkbalsoftbal.tv!

Natuurlijk kennen we allemaal de huidige sterren als Ozzie Albies, Xander Bogaerts en Kenley Jansen en die highlights van de nog actieve helden staan al vanaf het begin op Honkbalsoftbal.tv. De afgelopen weken hebben wij zoveel mogelijk highlights van de voormalige Major Leaguers opgevist en opgesnord en geüpload op het platform.

Helaas konden wij van mannen als Rynie Wolters, broers Bill en Jack Lelivelt en John Houseman (allemaal geboren in Nederland voor of rond de eeuwwisseling van de 19e naar de 20ste eeuw) geen beelden vinden. Van alle andere helden hebben wij wel hoogtepunten op kunnen duikelen.

Op deze pagina vind je alle huidige en voormalige Major Leaguers bij elkaar. Je ziet er hoogtepunten van Hall of Famer Bert Blyleven en misschien wel toekomstig Hall of Famer Andruw Jones, maar ook homeruns van Gregory Halman, strikeouts van Sidney Ponson, Shairon Martis, Rick van den Hurk en Jair Jurrjens en mooie at bats van Rikkert Faneyte, Robert Eenhoorn en Ralph Milliar en ga zo maar door!

Heb je nog geen account aangemaakt op Honkbalsoftbal.tv? Doe dat dan snel. Je hoeft alleen je e-mailadres achter te laten en je geniet binnen no-time van prachtige highlights!

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Honkbal