Softbal

Partner GirlPower Radio krijgt ‘softballes’ in Amsterdam

Partner GirlPower Radio krijgt ‘softballes’ in Amsterdam

Drie vertegenwoordigers van GirlPower Radio, de nieuwe partner van Team Kingdom of the Netherlands Women’s Fastpitch, hebben op het Talent TeamNL Center in Amsterdam kennisgemaakt met de volledige selectie van het Koninkrijksteam. Onder hen was uiteraard ook de eigenaar met een passie voor sport: Monique Kriek.

Het was een mooie eerste wederzijdse kennismaking, waarbij bondscoach Ferenc Jongejan een presentatie gegeven heeft over de softbalsport in het algemeen, het topsportprogramma in Nederland en de visie en de doelen van het Koninkrijksteam. Monique Kriek heeft het team hierna verteld over GirlPower Radio en de visie van haar organisatie.

Samen gingen het team en de nieuwe partner in een brainstormsessie vervolgens op zoek naar manieren waarop het partnership op een mooie manier geactiveerd kan worden. De uitvoering hiervan zie je in de komende maanden richting het WK in juli en het EK in september in eigen land zeker voorbij komen.

Marketing manager van de KNBSB en Press Officer van Team Kingdom of the Netherlands

Advertentie SSK

Laatste honkbalnieuws

Laatste softbalnieuws

Meer in Softbal